Vini Vici najavili ljetnu rezidenciju u Papaya klubu

Vini Vici najavili ljetnu rezidenciju u Papaya klubu

Popis događaja za 2020-tu je sve duži, na pomolu je možda i najbolja godina za trance u Hrvatskoj. Danas su svoju ljetnu rezidenciju u najpopularnijem ljetnom klubu na obali potvrdili i izraelski psy-trance duo Vini Vici. Imat ćemo ih priliku slušati 14.07. u sklopu Beach Odyssey festivala, 21.07. kao izvođače na ‘Austria goes Zrce’ i 04.08. na događaju ‘Bavaria goes Zrce’ u Papaya klubu u Novalji.

Veliki proboj na sceni Vini Vici su doživjeli 2016-te remiksom pjesme ‘Hilight Tribe – Free Tibet’, koja je dominirala pri vrhu globalnih chart lista. Impresioniran njihovim zvukom, trance velikan Armin Van Buuren ušao je u suradnju s duom, a to je rezultiralo zajedničkim izdanjem ‘Great Spirit’, koje je postalo ogroman hit na festivalima diljem svijeta. Dobili su titulu najbrže rastućih izvođača na prestižnoj ‘DJ Mag Top 100’ listi, na objavljenom popisu u 2019-oj su zauzeli visoku 31. poziciju. Ulaznice za nastupe možete osigurati na stranicama Papaya kluba.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Don’t stop here

Pročitaj više

IMPRESSUM

Glavni urednik i autor stranice:

Franjo Stojić

[email protected]

Upiti i kontakt mail:

[email protected]

O NAČINU RADA STRANICE

Trance Family Croatia je neformalna i neprofitna zajednica. Ne prodajemo usluge i proizvode u bilo kojem obliku! Linkovi za kupnju ulaznica ili drugih proizvoda u tekstovima ili sadržaju na ovim stranicama su informativnog karaktera i dio su drugih tvrtki i organizacija. Autori sadržaja i tekstova su volonteri naše zajednice. Ovaj portal je nastao sa ciljem općeg informiranja naših članova i simpatizera.