Objavljena nova imena za Ultra Europe, u Split stiže Above & Beyond

Objavljena nova imena za Ultra Europe, u Split stiže Above & Beyond

Jedinstveni destinacijski glazbeni festival, Ultra Europe, otkrio je svoju drugu fazu najavljenih izvođača s ukupno 7 novih imena. Ljubitelje trance glazbe će posebno razveseliti da su svoj dolazak potvrdili Above & Beyond, Vini Vici i Dash Berlin. Među ostalim novim imenima su se našle svjetske DJ zvijezde Dillon Francis, Nicky Romero, Krewella i Oliver Heldens. Prema najavama organizatora, do otkrivanja novih imena, neće se morati dugo čekati.

“Resistance” stage ove će godine osvanuti u dosad najvećem izdanju, a već najavljenima Adamu Beyeru, Anni, Charlotte De Witte, Maceu Plex i Marcu Carolipridružuje se i Joseph Capriati.

Kao drugo najveće događanje u Ultra Worldwide obitelji, Ultra Europe najavljuje novi susret s više od 160.000 obožavatelja od 9. do 15. srpnja 2020. godine u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu. Ulaznice za tri dana Ultra Music festivala na splitskom stadionu Park Mladeži već su u prodaji.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Don’t stop here

Pročitaj više

IMPRESSUM

Glavni urednik i autor stranice:

Franjo Stojić

[email protected]

Upiti i kontakt mail:

[email protected]

O NAČINU RADA STRANICE

Trance Family Croatia je neformalna i neprofitna zajednica. Ne prodajemo usluge i proizvode u bilo kojem obliku! Linkovi za kupnju ulaznica ili drugih proizvoda u tekstovima ili sadržaju na ovim stranicama su informativnog karaktera i dio su drugih tvrtki i organizacija. Autori sadržaja i tekstova su volonteri naše zajednice. Ovaj portal je nastao sa ciljem općeg informiranja naših članova i simpatizera.