Magappo: Bio sam u ekstazi kada sam saznao da ću dijeliti line-up sa ATB-om

Magappo: Bio sam u ekstazi kada sam saznao da ću dijeliti line-up sa ATB-om

Karlo Mijić, splitski DJ i producent poznatiji pod aliasom Magappo, je nova snaga hrvatskog trancea i brand ambasador Trance Family Croatia. Prošle subote je odradio svoj prvi festivalski nastup na Legendary-u u Zagrebu. Tim povodom smo razgovarali sa njim, o utiscima nastupa, budućim planovima i novoj pjesmi ‘Awaken’ koja je danas izašla.

1. Pozdrav Karlo. Hvala što si izdvojio vremena za kratki intervju. Jesi li zadovoljan svojim prvim festivalskim nastupom i kakav je bio osjećaj dijeliti lineup s legendom kao što je ATB?

Pozdrav za početak ekipi iz Trance Family Croatia, moj prvi veći festivalski nastup? Da budem u potpunosti iskren bio sam u ekstazi kad sam saznao da ću dijeliti line-up s nekim kao što su ATB, Corti Organ, Rodg te Maarten de Jong. Sjećam se još dok sam posjećivao ranija izdanja Legendary Festivala kako sam sanjao o nastupima na tim pozornicama. Međutim sav trud se isplatio i na kraju sam bio pozvan. Nastup je prošao odlično, ljudi su bili rasplesani i atmosfera na vrhuncu! Iako je moja specijalnost uplifting i tech/psy trance, dobro sam se snašao u ulozi warm-up DJ-a. Htio bih ovim putem čestitati ekipi iz Corti Organ na još jednom uspješnom izdanju festivala! Sve zajedno, noć za pamćenje!

2. Tvoja nova pjesma Awaken je danas izašla, koja ima dosta energičan i mračan zvuk. Da li možemo očekivati i u budućnosti da će tvoja produkcija ići u tom smjeru?

Da, danas je release moje pjesme ‘Awaken’ na koju sam iznimno ponosan, ima mnogo mračniji i mističniji zvuk, tip atmosfere koji me oduvijek fascinirao, drago mi je da sam nakon skoro godinu dana objavio tamniji tip pjesme. Htio sam se okušati u tome i čini mi se da mi je pošlo za rukom, nadam se dobrom odazivu. Što se tiče mog smjera u produkciji, pa da, možete očekivati sličnih izdanja, no, moja je i dalje najveća ljubav uplifting trance tako da ni on neće ostati zapostavljen, štoviše, već imam dosta pjesama što su u završnoj fazi i pripremam ih kroz nadolazeće mjesece. Uvijek sam kao DJ hodao po toj tankoj liniji između “dobrog i zlog” trance-a, a sada sam ga ukomponirao i u vlastitu produkciju.

3. Koji ti je glavni cilj za 2020. ?

Planovi za 2020 su definitivno mnogo novih pjesama, nadolazećih nastupa, nova poznanstva, dobre vibre i veselja! Jedva čekam!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Don’t stop here

Pročitaj više

IMPRESSUM

Glavni urednik i autor stranice:

Franjo Stojić

[email protected]

Upiti i kontakt mail:

[email protected]

O NAČINU RADA STRANICE

Trance Family Croatia je neformalna i neprofitna zajednica. Ne prodajemo usluge i proizvode u bilo kojem obliku! Linkovi za kupnju ulaznica ili drugih proizvoda u tekstovima ili sadržaju na ovim stranicama su informativnog karaktera i dio su drugih tvrtki i organizacija. Autori sadržaja i tekstova su volonteri naše zajednice. Ovaj portal je nastao sa ciljem općeg informiranja naših članova i simpatizera.