Corti Organ i Sarah de Warren objavili novu pjesmu i video spot

Corti Organ i Sarah de Warren objavili novu pjesmu i video spot

(photo: Dino Ninković) Better One je naziv nove pjesme koja je danas izašla od hrvatsko-njemačkog trance dua Corti Organ. Pjesma je nastala u suradnji s talentiranom pjevačicom Sarah de Warren iz Ujedinjenog Kraljevstva. Sarah je naime, nastupila na zadnjem izdanju Legendary festivala u Zagrebu 29. veljače, gdje je pjesma premijerno predstavljena publici uživo. U službenom glazbenom videu vidimo Sarah-u i Corti Organ u zagrebačkom klubu Boogaloo i isječke od nastupa s euforičnom publikom.

Pjesma je izašla na labelu Andrewa Rayela “In Harmony Music”. Dostupna je na svim poznatim streaming servisima, a video možete pogledati ispod.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Don’t stop here

Pročitaj više

IMPRESSUM

Glavni urednik i autor stranice:

Franjo Stojić

[email protected]

Upiti i kontakt mail:

[email protected]

O NAČINU RADA STRANICE

Trance Family Croatia je neformalna i neprofitna zajednica. Ne prodajemo usluge i proizvode u bilo kojem obliku! Linkovi za kupnju ulaznica ili drugih proizvoda u tekstovima ili sadržaju na ovim stranicama su informativnog karaktera i dio su drugih tvrtki i organizacija. Autori sadržaja i tekstova su volonteri naše zajednice. Ovaj portal je nastao sa ciljem općeg informiranja naših članova i simpatizera.