Četvrta dodjela nagrada Ambasador za elektroničku glazbu

Četvrta dodjela nagrada Ambasador za elektroničku glazbu

Dodjela nagrada Ambasador za ostvarenja u elektroničkoj glazbi u 2019. godini, koju organizira udruga Klubska kultura, održat će se u Rijeci, u Pogonu kulture, 19. ožujka u sklopu “Mjeseca glazbe” kao dio programa Europske prijestolnice kulture.

Nagrada se dodjeljuje akterima hrvatske elektroničke scene za ostvarenja u Hrvatskoj i u inozemstvu. Nominacije su podijeljene u 35 kategorija, među kojima je 175 nominiranih projekata. 24 kategorije su nagrade publike i 11 nagrade struke. Primjerice, među nominiranima u kategoriji Open air festivala su Sonus, Modem, Outlook, Dimensions i Sea Star. Za DJ-a godine nominirani su DJ Jock, Insolate, Maja PA, Petar Dundov, Yakka.

Za sve nominirane projekte i izvođače, sudionici i ljubitelji elektroničke scene mogu glasati putem linka http://www.ambasador.hr/online-glasanje do 29. veljače 2020. godine u 23:59 sati, a pobjednike će proglasiti Nadzorni odbor po završetku glasanja.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Don’t stop here

Pročitaj više

IMPRESSUM

Glavni urednik i autor stranice:

Franjo Stojić

[email protected]

Upiti i kontakt mail:

[email protected]

O NAČINU RADA STRANICE

Trance Family Croatia je neformalna i neprofitna zajednica. Ne prodajemo usluge i proizvode u bilo kojem obliku! Linkovi za kupnju ulaznica ili drugih proizvoda u tekstovima ili sadržaju na ovim stranicama su informativnog karaktera i dio su drugih tvrtki i organizacija. Autori sadržaja i tekstova su volonteri naše zajednice. Ovaj portal je nastao sa ciljem općeg informiranja naših članova i simpatizera.