Alteza Records takeover na Beach Odyssey festivalu, dolazi Blastoyz

Alteza Records takeover na Beach Odyssey festivalu, dolazi Blastoyz

(photo: openbookings.co.za) Treće ime je potvrđeno za Beach Odyssey festival na Zrću, iz Izraela nam dolazi Blastoyz. Nastupit će uz psy-trance duo Vini Vici 14.07. u klubu Papaya na Alteza Records label nightu. Ben Nicky je također potvrđen, on će nastupiti 15.07.

Kobi Nigreker koji je poznatiji pod aliasom Blastoyz, otkrio je svijet trance glazbe već u dobi od 9 godina. Kobi je rano počeo eksperimentirati s glazbenom produkcijom. Brzo je shvatio da je to čime se želi baviti u životu. Do 17-te godine izgradio je vlastiti kućni studio, kako bi mogao ozbiljno početi producirati glazbu. Veliki proboj na sceni je doživio 2016-te s pjesmama Zoom i Parvati Valley, koje su dominirale na Beatport listama. Pogledajte njegov odličan nastup sa Transmissiona u videu ispod, čeka nas odlična večer uz psy-trance zvukove. Ulaznice za festival možete nabaviti u sustavu Festticket. Beach Odyssey će se održati od 13.07. do 15.07.2020.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Don’t stop here

Pročitaj više

IMPRESSUM

Glavni urednik i autor stranice:

Franjo Stojić

[email protected]

Upiti i kontakt mail:

[email protected]

O NAČINU RADA STRANICE

Trance Family Croatia je neformalna i neprofitna zajednica. Ne prodajemo usluge i proizvode u bilo kojem obliku! Linkovi za kupnju ulaznica ili drugih proizvoda u tekstovima ili sadržaju na ovim stranicama su informativnog karaktera i dio su drugih tvrtki i organizacija. Autori sadržaja i tekstova su volonteri naše zajednice. Ovaj portal je nastao sa ciljem općeg informiranja naših članova i simpatizera.